Stema lui Mihai Viteazul după Unirea Principatelor româneşti

Evenimente relativ recente (reîncărcaţi pagina - „refresh / F5” pentru actualizare)

       (1 Aprilie 2014) Al doilea moment Firesc în Parlamentul României, după discursul Regelui de acum doi ani, este prezența Principesei Moștenitoare la ședința solemnă a Camerelor Reunite ale Parlamentului, cu ocazia împlinirii a 10 ani de la intrarea României în NATO - eveniment l-a care Casa Regală a României și-a adus un mare aport. Sperăm într-o reintrare în Firesc cât mai curând. Şi mai de durată. Vezi mai multe aici.

       (4 Martie 2014) Victorie foarte semnificativă în Alba ! Victorie a bunului simț, perseverent şi argumentat !
Judeţul are o nouă stemă : regală ! Iată.
Coroana cu Crucea Trecerii Dunării, Coroana de Oțel este din nou pe stemă... sunt șanse mari ca ea să revină și pe stema României (Senatul deja a adoptat proiectul de lege corespunzător).

       (3 Ianuarie 2014) Pentru anul 2013, premiile de excelenţă, pentru întreaga activitate în folosul comunităţii se acordă Oameni de urmat şi de urmărit.

       (15 Ianuarie 2014) 15 ianuarie : Ziua Culturii Romane :  Ziua Culturii Române - se serbează în toată România, fiind şi o sărbătorire a Poetului Naţional, „omul deplin al culturii române”. Atât dincoace de Prut la Academia Română din Bucureşti, la reşedinţa regală de la Peleş şi în alte oraşe, cât şi dincolo de Prut - de fapt, sunt mai multe zile, mai multe manifestări.

       (25 Decembrie 2013) Crăciun regal !

       (8 Octombrie 2013) Romania :  o imagine care anunță Reîntregirea și Recuperarea României vezi și declarația primarului Chișinăului:

un singur stat, un singur rege şi o singură lege

Reprezentând Coroanei Regală a României în Basarabia, Principesa Margareta a României a primit medalia „Dimitrie Cantemir”. Iată un clip care și-a propus să concentreze și marșul pentru Basarabia, desfășurat câteva zile mai târziu la București (pe 20 octombrie): „Regele Mihai și Basarabia”.

       (30 Iulie 2013) Niște statistici „de concediu”, după altele de acum un an... tendința e clară. Parcă ne reamintim niște atatistici „filmate”, de acum 21 de ani, după 45 de ani de demolare și denaturare comunistă și postcomunistă. De ce le e frică nu vor scăpa. Valul monarhic nu face decât să crească. Și încă mai sunt mulți oameni neinformați. Printre cetățenii români cu studii superioare, care pot propaga mai repede informația, majoritatea fiind pentru restaurarea monarhiei.

       (13 Iunie 2013) Principele Nicolae şi echipa La douăzeci şi trei de ani de la prima mineriadă, la o lună de la primul discurs în limba română al Principelui Nicolae, în prezenţa aceluiaşi Principe se lansează la Bucureşti cartea „Monarhiile secolului XXI”. ESTE CLAR: NUMAI CULTIVÂNDU-NE (VALORILE) VOM RENAŞTE. La fel de repede precum Întemeietorul Carol I, Principele Nicolae învaţă limba română, iar echipa sa tânără (la propriu sau la figurat), înţelegând realitatea românească din ce în ce mai bine şi pe zi ce trece, ne fac să credem din ce în ce mai mult în revenirea noastră în Fire. Să îl sprijinim cât putem de concret, pentru că merită şi merităm!
De 13 iunie s-a serbat și ziua Eroilor și a Înălțării, la ceremonie participând Principesa Moștenitoare.

       (4 Iunie 2013) Un simplu cetăţean (cu serviciu „departe” de Parlament, cu familie şi multe altele... ca noi toţi) se implică şi Comisia de Revizuire a Constituţie îi răspunde. După peste două luni... nu chiar în graba în care vor unii schimbarea Constituţiei. Deci, se poate, numai să existe perseverență!

       (30 Mai 2013) Victorie a bunului simţ ! Felicitări Consiliului Local din Târgu Ocna şi susţinătorilor

       (13 Mai 2013) Regele Mihai “Doctor Honoris Causa” al Universităţii Naţionale de Apărare Ceremonia de investire a Majestăţii Sale Regele Mihai cu titlul de “Doctor Honoris Causa” al Universităţii Naţionale de Apărare Carol I

       (5 Mai 2013) Principele Nicolae ia şi dă (Nihil Sine Deo) Lumina Învierii la Catedrala Reîntregirii Neamului de la Alba Iulia

      (22 Aprilie 2013) O emisiune de excepţie de 22 Aprilie - foarte potrivită înainte de Sfântul Gheorghe. Invitată: doamna Ioana Voicu-Arnăuţoiu, fiica lui Toma Arnăuţoiu, conducătorul celui mai longeviv grup de rezistenţă din munţi, grup anihilat, ca şi majoritatea celorlalte, prin trădare. Toma Arnăuţoiu, fost ofiţer în garda Regelui Mihai. Interesantă şi reeditarea cărţii. Vedeţi şi site-urile „croite” de doamna Ioana Arnăuţoiu: tomaarnautoiu.ro şi eroinenucsoara.ro

       (9 Aprilie 2013) Principele Nicolae la Mănăstirea Brâncoveni Principele Nicolae la Mănăstirea Brâncoveni (imagine acompaniată de baladă)

       (20 Februarie 2013) Principele Nicolae în vizită la inchisoarea de la Râmnicu Sarat

       (13 Februarie 2013) Principele Nicolae la Academia Română: Înţeleg, dar nu vorbesc la fel de bine limba română